Zakłady Mięsne Stanisławów to rodzinna firma, która od ponad 30 lat kontynuuje masarskie tradycje regionu Mazowsza, Podlasia i okolic. Zobacz, jak narodziły się tradycje masarskie i pomysły na wyroby, które goszczą w twoim domu!
Poznaj nasze wartości
Polskie mięso
Nasze wyroby wędliniarskie, kiełbasy i przekąski powstają z 100% polskiego mięsa. To gwarancja, że wiesz, co jesz i kupujesz! Najlepsze bo Polskie.
Tradycja
Zakłady Mięsne Stanisławów to 30 lat pasji, smaku i rodzinnych tradycji w każdym kęsie. Tworzymy swoje wyroby wędliniarskie według receptur, które są z nami od pokoleń.
Najlepsze hodowle
Historia najlepszego mięsa zaczyna się w hodowli. Nasze zakłady w Kosowie Lackim oraz Szczuczynie współpracują tylko ze sprawdzonymi lokalnymi hodowcami.
Jakość
Jakość jest wyczuwalna w smaku! Polskie mięso od sprawdzonych dostawców oraz połączenie rodzinnych tradycji z innowacyjnymi pomysłami to gwarancja, że na twoim stole goszczą dobre i zdrowe wyroby wędliniarskie!
Nasze produkty
Od samego początku kierujemy się jakością i smakiem naszych produktów.
Delikatne smaki w wąskich formach
Tradycyjne wyroby, receptury sprzed lat
Unikalny smak, produkty najwyższej jakości
Tradycyjne wyroby wędzone
Bogata gama podrobów
Klasyczne wyroby mięsne
Sprawdź wszystkie produkty które mamy w naszej ofercie
Kim jesteśmy?
Czy wiesz, że Zakłady Mięsne Stanisławów to rodzinna firma? Istniejemy na rynku od 1991 roku. Nasza troska o jakość i smak to rodzinna tradycja – tu nie ma kompromisów!
Wyroby wędliniarskie, kiełbasy i przekąski są tworzone z pasją i oddaniem od ponad 30 lat. Współpraca z lokalnymi gospodarstwami to nie tylko sposób na zachowanie tradycji, ale także na wsparcie lokalnej społeczności.
Wyroby Zakładów Mięsnych Stanisławów dostępne są w sieciach delikatesów i stoiskach firmowych w całej Polsce! Jak znajdziesz nasz produkt? Każde opakowanie oznaczone jest biało-czerwonym logo z literą S – to symbol jakości i smaku, który dla ciebie mamy!